UUTUUDET

KANAKEBAB: Samoilla lisukkeilla kuin normaalit Kebab annokset. Hinta 10€

NAUDAN LEHTIPIHVI: Annos sisältää 130g pihvin, paistettuja kasviksia. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin. sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 19,90€.

BROILERIN LEHTIPIHVI: Annos sisältää 130g pihvin, paistettuja kasviksia. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 17,90€.

NAUDAN TÄYSLIHAPIHVI: Sisältää Viskaalin 150g täysliha pihvin, paistettuja kasviksia ja valitsemasi lisukkeen. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoinsekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 11,90€.

BROILERIN RINTAFILEE: Sisältää broilerin rintafilee pihvin 120g, paistettuja kasviksia ja valitsemasi lisukkeen. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin. sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 11,90€.