UUTUUDET

KANAKEBAB: Samoilla lisukkeilla kuin normaalit kebab annokset. Hinta 10€

NAUDAN LEHTIPIHVI: Annos sisältää 130g pihvin, paistettuja kasviksia. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 19,90€.

BROILERIN LEHTIPIHVI: Annos sisältää 130g pihvin, paistettuja kasviksia. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 17,90€.

NAUDAN TÄYSLIHAPIHVI: Sisältää Viskaalin 150g täyslihapihvin, paistettuja kasviksia ja valitsemasi lisukkeen. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 11,90€.

BROILERIN RINTAFILEE: Sisältää broilerin rintafilee pihvin 120g, paistettuja kasviksia ja valitsemasi lisukkeen. Lisukkeeksi voi valita ranut, lohkoperunat, riisi, bataattiranut, ristikkoperunat tai salaatin. Pihvin päälle voi valita talon yrttivoin tai valkosipulivoin sekä valitse dippi kuppiin. Hinta: 11,90€.

MOZZARELLAPIZZA: Täytteinä Mozzarella juusto, kirsikkatomaatti, oliiviöljy, chiliseos lisättynä tomaattikastikkeeseen antamaan vähän tulisuutta ja uunin jälkeen basilika. Hinta 12,90€.

SALAATTIPIZZA: Valitse yksi mieluinen täyte ja tämän lisäksi tulee salaatti, tuorekurkku, kirsikkatomaatti ja majoneesi. Hinta 12,90€.

KOSKENLASKIJA BURGER: Viskaalin naudan täyslihapihvi 150g, salaatti, tomaatti, cheddar, koskenlaskija juusto, kananmuna, ananas ja majoneesi. Valitse haluamasi perunat ja dippi. Hinta 13€.

VUOHENJUUSTO BURGER: Broilerin rintafile 120g, vuohenjuusto, tomaatti, salaatti, paholaisenhillo, ananas, chilimajoneesi. Valitse haluamasi perunat ja dippi. Hinta 13€.

MEILTÄ SAA MYÖS KETO BURGEREITA JA KETOPIZZAA!! Valmistamme ketosämpylät ja keto pizzapohjat itse. Kaikkia burgereita ja pizzoja saa ketopohjalla. Lisähinta burgereihin 2€ ja pizzoihin 3€.

KETOILIJAN BURGERI: Sisältää itse tehdyn ketosämpylän, Viskaalin 150g täyslihapihvin, kananmunan, pekonin, salaatin, tomaatin, chilimajoneesin burgeriin ja lisukkeena salaatin. Hinta 15€. Halloum ranskalaiset mahdollista saada lisähintaan 2€.

KANA-KEBAB PIZZA: Täytteenä Kana-kebab, feta, rucola, majoneesi. Hinta 12,90€.